Det er en af verdens største stjerner, der kommer tilbage til Danmark i august 2022, når Ed Sheeran som del af sin kommende ‘+ - = ÷ x Tour’ giver koncert i Øresundsparken. Billetsalget åbner lørdag 25. september 2021 kl. 12.00.

Ed Sheeran kan nu offentliggøre sin kommende ‘+ - = ÷ x Tour’ (udtales ’The Mathematics Tour’). Turnéen skydes i gang i april 2022 og bringer ham til Danmark, Sverige og Finland, til UK og Irland og til syv centraleuropæiske lande. I juni og juli 2022 er der annonceret tre koncerter på Wembley Stadion i London.

Ed Sheerans ’+ - = ÷ x Tour’ er hans første tilbagevenden til livescenen siden den rekordsælgende ’Divide Tour’, der fandt sted i 2017-2019, og som endte med at blive musikhistoriens mest velbesøgte og bedst indtjenende turné nogensinde. På 2022-turnéen er der masser af nyt i vente: Publikum kan her for første gang opleve numre fra det kommende nye album ’=’, og turnéen byder samtidig på en helt ny produktion, hvor Ed Sheeran spiller på en rund scene omgivet af publikum til alle sider.

Ed Sheeran i Danmark

Ed Sheeran har en særlig plads i mange danskeres musikhjerte. Før nogen vidste, hvem han var, stod han i 2011 på scenen på det københavnske spillested Bremen, hvor han gav et par numre til Gaffa-Prisen. Siden indtog han hele verden, og hans seneste besøg i Danmark var i sommeren 2019, hvor han spillede i Tusindårsskoven i Odense med bragende succes.

Når Ed Sheeran kommer tilbage til Danmark næste år i august er det første gang siden 2014, han har spillet i København. Der er plads til 38.000 mennesker i Øresundsparken, og det bliver efter alt at dømme en folkefest af dimensioner, når publikum indtager koncertområdet, som består af både ståpladser og siddepladser på tribuner rundt om scenen. Øresundsparken bliver til lejligheden indrettet som koncertplads med tribuner, tilskuerpladser, barer, toiletter og adgangsforhold, der er skræddersyet til Ed Sheeran-koncerten og dens publikum.

Ny billettype sikrer mod snyd

Det er blevet en dyd for Ed Sheeran og hans team at gøre billetkøbet så sikkert som muligt for de mange fans, der desværre i stigende omfang oplever billetter solgt til overpris eller fristes til at handle hos tredjepartsfirmaer, der sælger ugyldige billetter. På den kommende turné introduceres billetkøberne derfor for en specielt udviklet mobil billet-teknologi, en såkaldt app billet, som sikrer fans mod kopiering, falske billetter og ulovligt videresalg. Alle detaljer omkring billetter er beskrevet på Billetlugens hjemmeside, og arrangøren anbefaler billetkøbere at læse denne information igennem før billetkøb.

Kort over området

Øresundsparkens placering

Læs mere om parken her: Øresundsparken

Fakta om koncerterne

📅 Koncertdato: Onsdag 3. august 2022 - UDSOLGT

📅 Koncertdato: Torsdag 4. august 2022 - UDSOLGT

📅 Koncertdato: Fredag 5. august 2022 - UDSOLGT

📅 Koncertdato: Lørdag 6. august 2022 - UDSOLGT

Billetsalg

🎟️ Pris: 625,- kr. (ståpladser) / 700,- kr. (siddepladser) + gebyr

Presse

Alle pressehenvendelser rettes til:

✉️ presse@sbp.dk